Søger du bolig? - Klik her

0218 - Temadag om persondataregler

Som nævnt i BL Informerer nr. 4017 af 15. december 2017 afholder vi en række gratis temadage i de nye persondataregler.

Vi afholder temadagene i følgende byer: 

  • København den 26. januar, BL, Studiestræde 50, 1554 København V
  • København den 1. februar, BL, Studiestræde 50, 1554 København V
  • Aarhus den 2. februar, Comwell Aarhus,
    Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C
  • Middelfart den 5. februar, Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Temadagen henvender sig til alle, som beskæftiger sig med persondata i de enkelte boligorganisationer. Der henstilles dog til, at der max. deltager 2 personer fra hver boligorganisation. Skulle man ikke have mulighed for at deltage, vil oplægget fra temadagen efterfølgende være tilgængelig som video på BL’s hjemmeside.

Mødet starter kl. 9.00 med mulighed for kaffe og rundstykker fra kl. 8.30 og afsluttes kl. 15.00.

Af hensyn til det praktiske arrangement er tilmelding nødvendig senest den 15. januar 2018 og kan ske elektronisk via vores hjemmeside her eller til Anita Dainese på mail ada@bl.dk

Som tidligere orienteret sker der en løbende opdatering af materialet vedr. persondata. Opdateringen forventes færdig i løbet af februar måned. Der vil blive sendt en orientering ud når det endelige materiale foreligger på hjemmesiden. Der henvises endvidere til følgende information fra Datatilsynet:

Persondataloven
Databeskyttelsesforordningen

Bent Madsen / Kent Kilsgaard Andersen

 

 

Oprettet: 09. jan. 2018, Senest opdateret: 09. jan. 2018
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS