Søger du bolig? - Klik her

Baggrund for uddannelsen

Alment Talent Akademi bidrager til at fremtidssikre de almene boligorganisationer med afsæt i kompetenceudvikling af sektorens ansatte.

Alment Talent Akademi Uddannelsesplan Sådan optages talenterne Praktisk info og pris Underviserne på uddannelsen Forandringsprojekter Baggrund for uddannelsen Hvad siger talenterne Hvad siger lederne Deltagerne i 2016 TIlmeld dig uddannelsen nu

Alment Talent Akademi er udviklet til almene boligorganisationer

Alment Talent Akademi udbydes for anden gang af BL – Danmarks Almene Boliger. ATA starter op januar 2018! Formålet er at udvikle de mest talentfulde medarbejdere til at gennemføre forandringsprocesser i egen boligorganisation. Det er samtidig formålet at fremtidssikre de almene boligorganisationer med afsæt i kompetenceudvikling af sektorens ansatte. Alment Talent Akademi er et krævende forløb, hvor deltagerne medbringer et forandringsprojekt fra egen boligorganisation. Talentet skal lige fra start bruge sin læring til at starte og udvikle forandringsprojektet.

”Uddannelsen giver mening i forhold til mit projekt, og det gør jo udbyttet af uddannelsen meget større. Uddannelsen som helhed er fantastisk og har bidraget til min personlige udvikling både som leder, men også som menneske”.  

- Per Gundesen, Teamkoordinator Udlejning, Brabrand Boligforening. Per deltog i Alment Talent Akademi 2016 med forandringsprojektet ”Bedre beboerservice”.

En ambitiøs uddannelse
Alment Talent Akademi er en ambitiøs uddannelse, der indeholder de centrale elementer, der skal til for at starte, udvikle og lede store forandringsprojekter i almene boligorganisationer: forandringsledelse, projektledelse, strategisk og praktisk kommunikation samt proces- og strategiudvikling. Undervejs får talentet individuel coaching, som kan bruges både til faglig sparring og personlig udvikling.

”Ved at tage udgangspunkt i boligorganisationens eget forandringsprojekt, skaber uddannelsen både værdi for det enkelte talent og for boligorganisationen. Talentet udvikler sig både fagligt og personligt gennem forløbet, og udvider samtidig sit netværk af kolleger. Boligorganisationen understøttes i at gennemføre vigtige forandringer, og hele uddannelsesforløbet bidrager til at skabe nytænkning og inspiration på tværs af boligorganisationerne i arbejdet med at udvikle og fremtidssikre den almene sektor”.  

– Eva Seyffert, kursusleder Alment Talent Akademi, BL – Danmarks Almene Boliger

Talenterne fra første Alment Talent Akademi i 2016 havde forandringsprojekter med der fx handlede om:

  • Effektivisering af driften
  • Digitalisering
  • Udvikling af benchmarkredskab
  • Udvikling af projektkultur
  • At skabe et fremtidspanel
  • Udvikling af drejebog for den gode byggesag

Alment Talent Akademi udspringer af AlmenNets udviklingsprojekt
’Fra viden til forandring’.

 

Tilmeld

Ansøgning til Alment Talent Akademi

Ansøg

Kontakt konsulent Eva Seyffert

Sideansvarlig: Eva Seyffert
Oprettet: 10. aug. 2015, Senest opdateret: 24. okt. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS