Søger du bolig? - Klik her

Forandringsprojekter

Den almene boligsektor er i bevægelse, og med uddannelsen får nøglemedarbejderen redskaber til at lede forandringsprojekter. 

Alment Talent Akademi Forandringsprojekter

Boligorganisationen satser på forandring

Boligorganisationen satser på forandring
For at deltage i Alment Talent Akademi, skal boligorganisationen – udover et talent, den satser på - medbringe et prioriteret forandringsprojekt. Uddannelsen vil netop klæde boligorganisationens talent på til at stå i spidsen for dette forandringsprojekt.

Jeres forandringsprojekt 
De almene boligorganisationer er under pres for at udvikle nye løsninger. De er underlagt lovgivningsmæssige, politiske, økonomiske og organisatoriske bindinger. Samtidigt skal de effektivt og med begrænsede ressourcer håndtere de komplekse samfundsmæssige krav, der i stigende grad stilles til almene boliger. Udfordringer mht. social segregering, konkurrencedygtige almene boliger, skiftende boligpolitiske dagsordener, fremtidssikring af beboerdemokratiet osv. Jeres forandringsprojekt skal give svar på de nye udfordringer, ændrede muligheder og krav, der i stigende grad møder boligorganisationen. Gennemførelsen af forandringsprojektet skal munde ud i nye løsninger, organisatorisk udvikling, innovation, nye arbejdsgange, koordination og samarbejde på tværs.  

Bliv inspireret
14 talenter fra 13 forskellige boligorganisationer gennemførte i 2016 Alment Talent Akademi. Mød tre talenter, der deltog på akademiet i 2016 og deres chefer her:

Vi talte med tre af de tidligere deltagere og deres chefer.

Boligkontoret Fredericia
Direktør Finn Muus og driftchef Steffen Møller Borgbjerg

Brabrand Boligforening
Direktør Susanne Witting og udlejningschef Per Gundesen 

Boliggården Helsingør
Direktør Birte Flæng Møller og udlejningsleder Mia Memborg

 ................................................................................................................... 

”Forandringer er kommet for at blive. Den daglige drift vil oftere blive udfordret af ændrede vilkår, nye krav og forventninger. Organisationen skal derfor kunne tilpasse og udvikle sig i et højere tempo end tidligere. En dedikeret projektmedarbejder kan bidrage til at tænke nyt, at påvirke og understøtte de nødvendige forandringer, som ofte går på tværs af de traditionelle søjler”, afdelingschef, BL, Dorte Hjerrild.

Kontakt konsulent Eva Seyffert

Sideansvarlig: Eva Seyffert
Oprettet: 10. aug. 2015, Senest opdateret: 22. jan. 2018
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS