Søger du bolig? - Klik her

Hvad siger lederne

Læs her om ledernes oplevelser af Alment Talent Akademi 2016.

Alment Talent Akademi Uddannelsesplan Sådan optages talenterne Praktisk info og pris Underviserne på uddannelsen Forandringsprojekter Baggrund for uddannelsen Hvad siger talenterne Hvad siger lederne Deltagerne i 2016 TIlmeld dig uddannelsen nu

Hvad siger lederne

"Man snakker rigtig meget om effektivisering, og der bliver stillet rigtig store krav til os, både i administrationen og i driften, så det er nok den allerstørste dagsorden, der er lige nu. ATA har sikret, at vi har fået implementeret digitalisering og har fået lavet noget opgavestyring i vores udlejning. Det havde vi ikke fået gjort, hvis vi ikke havde haft et talent på uddannelsen."

Susanne Witting, administrationschef, Brabrand Boligforening

"Det er vigtigere end nogensinde før, at sektoren er omstillingsparat. Vi skal gå fra en opfattelse af at være en driftsorganisation til at være en serviceorganisation – udviklingsorienteret. ATA har ramt lige ned i at give os nogle redskaber til en medarbejder, der sidder med udviklingsprocesser. Vi kan se, at vores projekt er kommet ind i de rigtige rammer, og vi lander projektet på en rigtig måde, og vores talent har fået nogle redskaber som han kan bruge og organisationen kan bruge, i forbindelse med udviklingsprocesser ift. omstillinger – det har vi og sektoren brug for!"

- Leif Jensen, direktør, Århus Omegn

"Den helt store udfordring er, hvordan vi sikrer effektiv drift, samtidigt med at vi ikke sparer så mange penge, at vi ikke kan løfte vores grundopgave, som er gode boliger til alle. Her er det vigtigt, at vi har nogle vanvittigt dygtige medarbejdere, der kan løfte denne opgave. Der er ingen tvivl om, at fordi vi har været med på ATA, er vi ved at skabe en ny kultur omkring projekter."

- Katja Adelhøj Lindblad, udviklingschef, Boligkontoret DanmarkHør lederne fra 2016 fortæller om deres erfaringer

Ansøgning

Ansøgning til Alment Talent Akademi

Ansøg

Kontakt Konsulent Eva Seyffert

Oprettet: 26. okt. 2017, Senest opdateret: 26. okt. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS