Søger du bolig? - Klik her

Hvad siger talenterne

14 talenter har gennemført Alment Talent Akademi i 2016 – hør om deres oplevelse af uddannelsen

Alment Talent Akademi Uddannelsesplan Sådan optages talenterne Praktisk info og pris Underviserne på uddannelsen Forandringsprojekter Baggrund for uddannelsen Hvad siger talenterne Hvad siger lederne Deltagerne i 2016 TIlmeld dig uddannelsen nu

Det siger talenterne

14 talenter fra 11 boligorganisationer gennemførte i Alment Talent Akademi 2016. Evalueringen af uddannelsen viser, at der er stor tilfredshed blandt deltagerne, og at talenterne gerne vil anbefale andre at tage uddannelsen.

"Det er en tid med forandringer, det er en tid med brydninger – der sker meget i den almene sektor, og det er vigtigt, at vi flytter med. ATA har gjort mig mere reflekteret omkring mit arbejde og jeg har fået en hel masse konkrete værktøjer til at drive projekter."

- Jacob E. Bøytler Rahbek, fuldmægtig, Aarhus Omegn

"Nogle vigtige ting, jeg har fået ud af ATA, er det netværk, det har givet mig. Jeg er blevet skarpere på hele den proces der hedder projektledelse og blevet skarpere på, hvad jeg skal gøre helt konkret, når jeg står overfor nogle udfordringer. I det hele taget har jeg fået et mere holistisk blik på mine projekter."

- Louise Honoré Pryn, IT-udviklingschef, Boligkontoret Danmark

"ATA har gjort mig til en bedre leder, først og fremmest. Det har fået mig til at kunne drive en forandring i en organisation meget bedre, end jeg kunne før. Det har udviklet mig som menneske generelt, selvfølgelig især arbejdsmæssigt. Der er et udviklingspotentiale i det her forløb, blandt andet personlig udvikling der er helt outstanding, men som også for organisationen er en kæmpe gevinst."

- Per Gundesen, team koordinator, Brabrand Boligforening

Hør talenterne fra 2016 fortælle om deres erfaringer

Ansøgning

Ansøgning til Alment Talent Akademi

Ansøg

Kontakt konsulent Eva Seyffert

Sideansvarlig: Eva Seyffert
Oprettet: 09. feb. 2016, Senest opdateret: 26. okt. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS