Søger du bolig? - Klik her

Praktisk info og pris

Uddannelsen Alment Talent Akademi øger nøglemedarbejdernes kompetencer og er en investering i boligorganisationens fremtid.

Alment Talent Akademi Uddannelsesplan Sådan optages talenterne Praktisk info og pris Underviserne på uddannelsen Forandringsprojekter Baggrund for uddannelsen Hvad siger talenterne Hvad siger lederne Deltagerne i 2016 TIlmeld dig uddannelsen nu

Investering i fremtiden

Uddannelsen er på 10 moduler og strækker sig over et år. Næste uddannelsesforløb starter i januar 2018! Frist for ansøgning er inden jul 2017.

Prisen for deltagelse er 68.000 kr. Ved flere deltagere fra samme boligorganisation koster den første deltager 68.000 kr. og de efterfølgende 50.000 kr. 


Det er vigtigere end nogensinde før, at sektoren er omstillingsparat. Vi skal gå fra en opfattelse af at være driftsorganisation til at være serviceorganisation – og udviklingsorienterede. Vi kan se at vores projekt er kommet ind i de rigtige rammer og vi lander projektet på en rigtig måde
- Leif Jensen fra Århus Omegn, leder til talent på Alment Talent Akademi 2016.


Vil du vide mere?
Alle ansøgninger bliver vurderet af afdelingschef Dorte Hjerrild og kursusleder Eva Seyffert.
Hvis du ønsker sparring på din ansøgning eller vil vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at ringe til Dorte Hjerrild på telefon 2888 1872, eller mail dhj@bl.dk. Du kan også kontakte Eva Seyffert på telefon 2070 9693 eller mail evs@bl.dk.

Tilmeld

Ansøgning til Alment Talent Akademi

Ansøg

Kontakt konsulent Eva Seyffert

Sideansvarlig: Eva Seyffert
Oprettet: 13. okt. 2015, Senest opdateret: 24. okt. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS