Søger du bolig? - Klik her

Uddannelsesplan

Alment Talent Akademi Uddannelsesplan Sådan optages talenterne Praktisk info og pris Underviserne på uddannelsen Forandringsprojekter Baggrund for uddannelsen Hvad siger talenterne Hvad siger lederne Deltagerne i 2016 TIlmeld dig uddannelsen nu

En ambitiøs uddannelse

Alment Talent Akademi indeholder de centrale og nødvendige elementer der skal til for at opstarte, udvikle og lede store forandringsprojekter i almene boligorganisationer: forandringsledelse, konflikthåndtering, proces- og strategiudvikling, projektledelse, coaching og faglig sparring. 

Uddannelsesplanen viser, hvad de enkelte moduler på uddannelsen indeholder, og hvilke cen­trale emner og værktøjer, talentet skal arbejde med på og mellem modulerne. Fokus på uddannelsen er at give centrale og konkrete redskaber til både lede­re og talenter med særligt fokus på den almene sektor som branche. 

Du kan tilmelde dig uddannelsen her

Formålet er at udvikle de mest talentfulde medarbejdere til at gen­nemføre centrale forandringsprocesser i egen bolig­organisation – i stedet for at hyre eksterne konsulen­ter. Der er med andre ord tale om en fremtidssikring af de almene boligorganisationer med afsæt i kom­petenceudvikling af sektorens ansatte.
Download:
Uddannelsesplan for 2018 

Oprettet: 10. aug. 2015, Senest opdateret: 24. okt. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS