Søger du bolig? - Klik her

Underviserne på uddannelsen

Alment Talent Akademi Uddannelsesplan Sådan optages talenterne Praktisk info og pris Underviserne på uddannelsen Forandringsprojekter Baggrund for uddannelsen Hvad siger talenterne Hvad siger lederne Deltagerne i 2016 TIlmeld dig uddannelsen nu

Hvem er underviserne på uddannelsen?


Anette Kristensen
I de sidste otte år har Anette som konsulent hjulpet virksomheder, organisationer og fagpersonale med at blive bedre til at gennemføre projekter. Anette faciliterer temadage og workshops, afholder kurser og rådgiver/coacher om bl.a. projektledelse, innovation, kommunikation og mødeledelse. Anette har et godt kendskab til den almene sektor og har gennem de seneste år faciliteret flere arrangementer og gennemført kurser for medarbejdere fra sektoren. Anette er optaget af at få tingene til at virke i hverdagen. Via sin fortid i it-branchen har hun bl.a. indsigt i spændingsfeltet mellem it og mennesker, og hvordan man involverer borgere og kunder i produkt- og serviceudvikling.


Steffen Tange
Steffen er uddannet psykolog med speciale i organisations- og erhvervspsykologi og har diplomuddannelse som gruppeanalytiker. Han har arbejdet som konsulent og sparringspartner i mere end 20 år i både private og offentlige virksomheder og har solid erfaring inden for forretningsorienteret ledelsesudvikling, udvikling af nye og erfarne teams samt håndtering af organisatoriske forandrings- og samarbejdsprocesser. Steffen har ligeledes stor international erfaring gennem mere end 10 års arbejde med trænings- og udviklingsprogrammer i kommunikation, ledelse og samarbejde.


Katja Lindblad
Katja har arbejdet i Boligkontoret Danmark siden 2006. Som udviklingschef har hun stor erfaring med projektledelse, forandringsledelse og strategisk ledelse. Konkret har Katja arbejdet med målsætningsprogrammer, analyser, fremtidssikring, boligsociale helhedsplaner samt beboerdemokratiske processer, og projekt- og processtyring af større projekter. Dertil har Katja en lederuddannelse.

Katja har et stort kendskab til den almene sektor, som suppleres af hendes virke som bestyrelsesformand i Vallensbæk Boligselskab. Katja er en ofte benyttet foredragsholder i branchen og medforfatter til bogen ”Sæt kulør på samarbejdet” om samarbejde og beboerdemokrati.

Michael Thorberg er journalist og har arbejdet med presserådgivning, journalistik og kommunikation i BL i mere end ti år. Han har en bred baggrund indenfor presse, kommunikation og undervisning. Blandt andet har han været lektor på Journalisthøjskolen i Aarhus, presserådgiver for Anker Jørgensen og Svend Auken, politisk redaktør på BT, redaktør på fagbladet Journalisten og arbejdet med offentlig kommunikation i Øresundsregionen. Før han kom til BL havde han ansvar for medarbejderkommunikationen i DR i en længere periode.


Kursusleder Eva Seyffert
Eva arbejder med udvikling, kursusledelse, undervisning og rådgivning målrettet boligorganisationer, beboerdemokrater og ansatte. Som kursusleder er Eva garant for at skabe sammenhæng mellem uddannelsens forskellige moduler og kobling til deltagernes praksis hjemme i egen boligorganisation. Eva er kandidat i psykologi og kommunikation og har brede erfaringer med projektledelse, undervisning, facilitering af netværk og rådgivning opbygget gennem ansættelser i både offentligt, privat og interesseorganisationsregi. 

 

Klar til at tilmelde dig? Du kan tilmelde dig uddannelsen her!

 

Oprettet: 10. aug. 2015, Senest opdateret: 24. okt. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS